CODA AUDIO D20

3-sistemska zvučna kutija sa koherentnim izvorom zvuka sa 8”/1.75” koaksijalnim drajverom i 12" vuferom sa ekstremno velikim hodom.

Brend: CODA AUDIO

Šifra: CA-D20

Jedinica mere: Komad


Dostupnost: Proveriti dostupnost

Cena: Kontaktirajte nas za cenu

NAPOMENA: Prodajna cena je sa uračunatim PDV-om

Zvučna kutija CODA AUDIO D12

3-sistemska zvučna kutija sa koherentnim izvorom zvuka sa 8”/1.75” koaksijalnim drajverom i 12" vuferom sa ekstremno velikim hodom.

Veliki studijski monitori projektovani su da reprodukuju veoma niske frekvencije čak i pri niskim nivoima. Razglasni PA zvučnici nisu zapravo full range već su optimizovani za visoku efikasnost iznad 60 Hz pa su stoga potrebi subwoofer-i kako bi se proširio frekventni opseg na niskim frekvencijama. 

Postoji svega nekoliko profesionalnih rešenja za kompaktnu kutiju koja reprodukuje sab frekvencije pri visokom nivou zvučnog pritiska. D20 je takvo rešenje - kompaktna  3-sistemska zvučna kutija dizajnirana da bez kompromisa isporuči niske frekvencije pri velikim glasnoćama.

D20 je namenjen za aplikacije i instalacije male i srednje veličine gde se traže proširene niske frekvencije, superiorna dispezija i hi fi zvuk. Kućište sadrži 12" vufer sa ekstremno velikim hodom i 8"/1.75" koaksijalni drajver. Napredni dizajn poravnava akustične centre transduktora kako bi se postigao izvor zvuka iz jedne tačke. Time se postiže koherentan talas bez "žarišta". Precizna konična usmerenost od 90° osigurava uniformno pokrivanje sa perfektnim vremenskim poravnanjem između komponenti. 

Niske i srednje frekvencije se preklapaju u opsegu od 200 - 400 Hz dok se srednje i visoke preklapaju u 1 - 1.8 kHz opsegu. Time se povećava maksimalni zvučni pritisak i postiže bolja kontrola usmerenosti. 

Sistem je dizajniran da radi sa namanjenim CODA Audio DSP pojačalima kao integrisano rešenje za DSP kontrolu, pojačavanje, daljinsku mrežnu kontrolu i dijagnostiku. Ovo integrisano rešenje garantuje optimalne performanse, kao i zaštitu. 

Namenu najčešće nalazi kao instalacioni zvučnik za aplikacije manje i srednje veličine gde je potreban ceo opseg ali sabvufer ne može da se koristi. Dva D20 sistema će zapravo reprodukovati isti nivo i količinu niskih frekvencija kao jedan sabvufer od 18".

Tip: 3-sistemski ultra kompaktni dizajn
Namena: Instalacioni
Frekventni opseg: 35 Hz – 20 kHz (-4 dB)
Snaga: 1000 W
Pik snaga: 4000 W
Osetljivost: 97 dB
Maksimalni zvučni pritisak SPL: 133 dB
Disperzija: 90° konična
Niski: 12" vufer
Visoki: 8″/1,75"
Skretnica: 300 Hz, 1.3 kHz pasivna
Nominalna impedansa: 4 Ω
Priključenje: 2x Neutrik™ NL4MP
Vešanje: 10 x M6
Materijal izrade: Šperploča od brezinog drveta
Obloga: Crna farba sa teksturom
Dimenzije (ŠxVxD): 342 x 700 x 425 mm
Neto težina: 26 kg