Adam Hall Grupa svečano je otvorila vrata svog novog Experience centra

U četvrtak, 14. juna 2018, održana je ekskluzivna proslava za kupce, industrijske partnere i zaposlene širom sveta koji su uveličali zvanično otvaranje novog Experience centra u sedištu Adam Hall Grupe u Hesijanskom gradu Neo-Anspač blizu Frankfurta, u Nemačkoj. PSP Elektronik se takođe našao među najboljim partnerskim zvanicama. 

1

Osnivač Dejvid Kirbi, CEO Aleksander Pitšman i COO Marko Janel

Experience centar još jedna je komponenta u celokupnom konceptu kompanije koja kreira rešenja za planiranje događaja, i ima za cilj da omogući da što više ljudi ostvari kreativne ideje, protka emocije kroz zajedničko deljenje bitnih trenutaka u životu. Pod okriljem teme “Come Together”, događaj je započet fantastičnim emisijama zvuka i svetala sa pirotehničkom tehnologijom. Specijalni gosti i čuveni muzički akti pružili su nivo svetske klase. Govori osnivača kompanije Dejvida Kirbija, generalnog direktora Aleksandera Pitšmana i operativnog direktora Markusa Janela zaokružili su ekstravagantnu zabavu.

 Adam Hall

Više od 20 miliona evra uloženo je u izgradnju dva nova građevinska kompleksa - Experience centra i proširenog logističkog parka. Na ovaj način, Adam Hall Grupa želi da prezentuje svoj portfolio još bolje i transparentnije, pružajući odlične usluge korisnicima, partnerima i tehničkim profesionalcima širom sveta koji se bave organizacijom događaja.

 alt 

Novi Experience centar na jednako novoj adresi Adam Hall-Str. 1 specijalno je dizajniran za poslovne korisnike, partnere, organizacije i zaposlene, a kao arhitektonska znamenitost Adam Hall Grupe sadrži potpuno opremljeni izložbeni salon, veliki pozorišni auditorijum za lajv šou i demonstracije, edukativne sadržaje za novoosnovanu Adam Hall Akademiju, koja od 18. juna nudi kompletan program seminara za industriju u saradnji sa DEAplus-om, organizacijom pod nemačkom akademijom za planiranje događaja, i kompanijskim restoranom "Come Together". Integrisano odeljenje za istraživanje i razvoj i odeljenje za inženjering u drugoj polovini Centra ima i mernu sobu bez ehoa, razne test uređaje za izdržljivost i klimatizaciju, fotometrijsku laboratoriju i dovoljno prostora za modelovanje i 3D prototipiranje.

 

Događaji - Originalna "društvena mreža”

 

"Dinamična tržišta našeg vremena zahtevaju hrabrost, mobilnost, inovativnost i visoku orijentaciju prema klijentima", naglašava generalni direktor Aleksander Pitšman o implementaciji novog Experience centra, koji će služiti "kao otvoreni prostor za inspiraciju i kreativnost" za zaposlene, kupce i partnere. "Repozicioniranje kompanije naglašava identitet Adam Hall Grupe i jasno određuje našu motivaciju i ciljeve. Fokus je na željama i zahtevima naših kupaca. Želimo da stvorimo idealne uslove za profesionalne korisnike sa inovativnim, korisničkim i moćnim tehnološkim rešenjima za organizovanje događaja i damo priliku da ostvare svoje kreativne ideje.”

"Posle više od 40 godina u zabavnoj industriji, sa ponosom možemo da kažemo da je ime Adam Hall jako uspostavljen među event profesionalcima", rekao je operativni direktor Marko Janel. "Tokom proteklih deset godina, kompanija je značajno porasla i stalno se razvija kako bi postala proizvođač i pružalac svih usluga za event tehnologiju, što je još jednom naglašeno našim sveobuhvatnim portfoliom proizvoda za pro audio, LED osvetljenje, scensku opremu i opremu za transport".

 

Prioritet broj jedan: Iskustvo kupaca i prenos znanja 

 

Osim novog Experience centra, Adam Hall Grupa ima i savremene salone u Singapuru, Barseloni, Poljskoj i Sjedinjenim Državama. Na ovaj način prodajni partneri dobijaju optimalnu podršku jer mogu koristiti prostorije za demo probe proizvoda i obuku korisnika.

 

Novi Experience centar u nemačkom štabu kompanije takođe obuhvata novoosnovanu Adam Hall Akademiju, koja je takođe opremljena najsavremenijom tehnologijom, čineći je savršenom za teorijske i praktične obuke. Između ostalog, obuhvata različite računarske radne stanice i auditorijum za do 800 ljudi, sa potpuno konfigurisanim sistemima zvuka i osvetljenja, kao i scenskom tehnologijom. U saradnji sa DEAplus (German Event Academy GmbH), Adam Hall Akademija nudi širok spektar seminara, radionica i treninga u oblasti vizuelnih, zvučnih, montažnih, video i medijskih tehnologija. Samo u periodu od juna do decembra 2018. godine zakazano je već oko 50 treninga na nemačkom i engleskom jeziku. Dostupni su svim zainteresovanima koji žele da steknu dublji uvid u industriju i razviju svoje znanje iz oblasti profesionalnog organizovanja događaja.

 

U nastavku pogledajte deo fantastične atmosfere čiji smo deo bili sa zadovoljstvom.

Fejsbuk foto galerija

 

Photo Credit: Jan Ehlers Photography

Izvor: The Official Adam Hall Group Corporate Blog 

 

POGLEDAJ SVE VESTI