PSP ELEKTRONIK PARTNER NAJVEĆIH MUZIČKIH DEŠAVANJA U 2013.

PSP ELEKTRONIK PARTNER NAJVEĆIH MUZIČKIH DEŠAVANJA U 2013.

Muzičko-scenski događaji su posebni spektakli za koji je potrebna posebna organizacija i planiranje mesecima unapred. PSP ELEKTRONIK kompanija učestvovala je u projekciji i implementaciji i kao tehnička podrška pri organizaciji najvećih muzičko-scenskih događaja u zemlji i regionu: iznajmljivanjem audio razglasne opreme, rasvetne opreme, montažnih bina, modnih pista, podijuma kao i konstrukcija koji nalaze primenu u koncertima, pozorištima, sajmovima, promocijama, diskotekama i dr. Zahvaljujući opremi vrhunskih svetskih proizvođača (Prolyte, AKG, Shure, Klotz, Neutrik, APB Dynasonics, Dbx, Xta, Coda Audio, MC2, Yamaha, Alesis, Lexicone, Crown, Beyma itd) i stručnom osoblju, kvalitet zvuka prvenstveno, a zatim i druge tehničke specifičnosti bili su na visokom nivou. Samim tim, publika, a i izvođači su od koncerta mogli da zapamte samo najbolje, a da ne budu u senci tehničkih problema, kao što se to često dešava.

U toku prošle godine, PSP ELEKTRONIK kompanija bila je tehnički realizator raznih dešavanja, od kojih ćemo odvojiti samo neke: koncert grupe DENIS&DENIS u prostoru MIKSER HOUSE u Beogradu, održan 7. marta 2013. godine, koncert Rambo Amadeus & Two Winettous, takođe u klubu MIKSER HOUSE, održan 25. aprila, kao i koncert Aleksandre Radović u Aviv Parku u Pančevu, održanog u junu 2013. Posebno ističemo kompletnu realizaciju šestodnevnog MIKSER festivala (28.05-02.06. 2013), koji je specifičan, jer se održava na više lokacija u beogradskoj četvrti Savamala.

Od projekata za koje je PSP ELEKTRONIK radio kompletnu scensku, audio i video produkciju posebno ističemo solistički koncert Sergeja Ćetkovića, u okviru turneje „Dva minuta“, koji je održan 5.7.2013. Koncert je bio specifičan, jer je lokacija bila jedinstvena – radilo se o ambijentu u okviru Smederevske tvrđave.

U našem portfoliju su i razni sajmovi, modne revije i još mnoštvo koncerata i festivala u čijoj je realizaciji učestvovao PSP. Ove godine nastavićemo u istom ritmu kako bismo pružili klijentima, kao i publici jedinstveno audio-vizuelno iskustvo o kojem će pričati godinama.

POGLEDAJ SVE VESTI