Rođendanska proslava AVIV parka Pančevo u režiji PSP Elektronik-a

AVIV park Pančevo, prvi retail park u Srbiji, proslavio je u subotu 7. juna treći rođendan u odličnoj atmofseri, uz živu svirku i priliku za dobru kupovinu, a za podizanje bine, odličan zvuk i osvetljenje pobrinuo se i ovoga puta PSP Elektronik. Rođendan je uveličala manifestacija Grazia Shopping Night koja je održana iste večeri u ovom retail parku, uz popuste čak do 60%. Zvezda muzičkog programa bio je Željko Vasić, dok je pre koncerta na bini bio priređen zabavni program za decu. Budući da su svi zabavni sadržaji, uključujući i koncert, bili besplatni, kao i da su popusti bili značajni, manifestacija je privukla veliki broj posetilaca, a mi smo, kao i uvek, bili spremni.

 

Kada je krovna konstrukcija u pitanju odlučili smo se za ProLyte CLT zaobljeni krov na četiri suba dimenzija 9x8 metara. Ovaj tip krovne konstrukcije, baziran na H30 i H40 trusovima, može da ponese preko šest tona tereta – muzičke opreme i materijala za pokrivanje, dok je sama konstrukcija teška manje od dve tone. Ovaj tip konstrukcije idealan je za događaje na kojima se zahteva visok nivo produkcije, ali gde nije potrebna posebno velika površina za nastup. U slučaju da program predviđa da na bini bude bend sa većim brojem članova, odabrali bismo CLT konstrukciju površine 12x10 metara ili veću. Bina je podignuta korišćenjem ProLyte StageDex elemenata koji se izuzetno lako uklapaju sa drugim Prolyte proizvodima, kao što je ovoga puta bio slučaj sa krovnom konstrukcijom. Odlučili smo se za nešto višu binu, jer smo ocenili - ispostavilo se pravilno - da će događaj biti veoma posećen.

 

Zvuk i svetlo morali su biti na nivou koji se očekuje od jedne rođendanske proslave i od koncerta popularnog pevača. Odlučili smo se za Coda Audio AIRLINE LA8 zvučnike line array tipa, koje smo koristili u konfiguraciji od šest jedinica po strani i četiri subwoofer-a PW418 po strani . Ovi zvučnici poseduju dva 8" cone spikera i  dva 4" wave drajvera, i, kao i svi line array zvučnici, imaju bolji efekat što više njih se paralelno koristi, sve do niza od čak 24 zvučnika za najveće koncerte. Još jedna prednost ovog modela zvučnika je to što posebno dobro reprodukuju glas, i veoma su pogodni za koncerte gde je naglasak više na vokalnim deonicama nego na instrumentima, što je i bio slučaj u AVIV parku Pančevo. Instaliran je veliki broj svetala različitog snopa, snage i tona, a kontrolu svetla obavili smo jednom od zvezda celokupne PSP ponude, portabl konzolom ChamSys MQ60 koja može stati u torbu koja odovara dimenzijama ručnog prtljaga u avionima, a pritom podržava veliki broj veza, kompleksno programiranje i poseduje ekran sa aplikacijama za vizuelizaciju i tač podršku.

 

POGLEDAJ SVE VESTI