Cameo CL DVC PRO

Cameo DVC PRO - 1024-kanalni USB na DMX interfejs sa Wi-Fi pristupom i kontrolnim softverom

Brend: Cameo

Šifra: CAM-CLDVCPRO

Jedinica mere: Komad


Dostupnost: Proveriti dostupnost

Cena: 57.178 din
(€ 476,48)

NAPOMENA: Prodajna cena je sa uračunatim PDV-om

DMX interfejs i softver za kontrolu svetla Cameo DVC PRO

Cameo DVC PRO - 1024-kanalni USB na DMX interfejs sa Wi-Fi pristupom i kontrolnim softverom

Cameo DVC PRO vam omogućava da kontrolišete bilo koji DMX uređaj preko svog računara uz pomoć namenjenog Cameo (powered by Daslight) softvera. Ovaj "plug-and-play" interfejs obezbeđuje 1024 DMX kanala u live modu i uključuje unutrašnju memoriju za 256 kanala (proširivo do 1024) u samostalnom modu. Ovo vam omogućava da iskopirate svoj isprogramirani light show na uređaj i pokrenete ga bez računara. DVC PRO se napaja preko USB porta računara, a uz to poseduje mini-USB ulaz i 3-pinski DMX izlaz. Tri kontrolna dugmeta omogućavaju selekciju programa i dimovanje u samostalnom modu za šta je potreban standardni 5V USB adapter.

Besplatan Cameo D4 softver obuhvata biblioteku sa više od 15,000 uređaja i editor za kreiranje vaših sopstvenih. Dopušta vam da mapirate individualne uređaje, grupišete ih i napravite master raspored u 2D pogledu. Kreirajte, uredite i složite dinamične scene, koristite integrisane palete za kontrolu svetla bez potrebe za pomeranjem fader-a i generišite stotine uzbudljivih efekata uz pomoć XEEL engine-a.

Softver pruža obiman alat za live editovanje, audio analajzer i MIDI clock za BPM sinhronizovanje i 3D vizualizaciju u realnom vremenu. Raspored i izlged ekrana su u potrpunosti prilagodljivi, a besplatna "Easy Remote" aplikacija vam omogućava kontrolu softvera preko WiFi-a sa vašeg iPhone, iPad ili Android uređaja. 

DVC PRO interfejs i softver paket ekskluzivno su projektovani i razvijeni za Cameo od strane Daslight-a. Za tehničku podršku kontaktirajte SUPPORT@DASLIGHT.COM.

 

Tip: USB to DMX interfejs
Live kanali: 1024 (proširivo putem ArtNet-a)
Stand Alone kanali: 256 (proširivo do 1024)
Ugao snopa: 12°
Softver mod: full Cameo D4 / full daslight D4
Ulaz: USB-C
Izlaz: 2 x XLR 3-pin female DMX
Napon napajanja: USB-C
Širina: 78mm
Visina: 27mm
Dubina: 88mm
Pribor: USB to USB-C
Težina: 0.193kg