Nova LD Systems G4X serija aktivnih PA zvučnika


DAVE – ime koje, u LD Systems-u, označava aktivne 2.1 PA sisteme koji donose sve što je DJ-evima i muzičarima potrebno: moćan i univerzalno primenljiv zvuk, sofisticirane karakteristike i kompaktne dimenzije. Sa DAVE G4X serijom, LD Systems uvodi revoluciju, nakon što je iz temelja u velikoj meri redizajnirao izuzetno popularne PA sisteme. Dostupni modeli su DAVE 10 G4X (2 x dupla 4” satelita + 10” sabvufer, 680 W), DAVE 12 G4X (2 x 6,5” satelita + 12” sabvufer, 1460 W), DAVE 15 G4X (2 x 8” sateliti + 15” sabvufer, 2060 W), i DAVE 18 G4X (2 x 8” satelita + 18” sabvufer, 4000 W).


              

 

Sve verzije DAVE G4X sada imaju integrisani 6-kanalni mikser sa svim važnim ulaznim opcijama za širok spektar podešavanja koja se sastoje od mikrofona, instrumenata, linijskog signala i pomoćnih plejera – žičnih i bežičnih, zahvaljujući integrisanom Bluetooth-u za lako strimovanje preko pametnog telefona ili tableta. Prva dva kanala miksera su dizajnirana kao kanalne trake, što omogućava opciono povezivanje mikrofona, instrumenta visoke impedanse – gitare i/ili basa, na primer – i izvora linijskog nivoa. Stereo linijski ulazi 3 + 4 su pogodni za klavijature, sintisajzere, bubanj mašine ili male e-bubnjeve. Digitalni SPDIF stereo ulaz i Bluetooth povezivanje čine DAVE G4X seriju još raznovrsnijom. Na ovaj način, podešavanje se može proširiti pomoću medija plejera, računara ili pametnog telefona za reprodukciju pratećih numera, zvučnih efekata, muzike u prekidima ili za korišćenje DAVE G4X kao karaoke sistema.

Pored poboljšane funkcionalnosti, LD Systems je redizajnirao i razvio DAVE G4X seriju od temelja. Ovo koristi ne samo instrumentima i muzici, već i razumljivosti govora kada se PA koristi za pojačavanje govora. Akustični koncepti uključuju nove kompresijske drajvere i horne za homogenu i usmerenu disperziju, kao i FIR filtere i najsavremeniju DSP tehnologiju za transparentan zvuk bez obojenosti. Pored toga, subwoofer je opremljen većom zvučnom zavojnicom i optimizovanim sistemom bas refleksa kako bi se šum smanjio na minimum.

DAVE G4X serija je kompaktan i svestran PA razglas za upotrebu na putu i ​​osvaja obožavaoce gde god da ide svojim robusnim dizajnom kućišta (uključujući premaz od poliuree) u svim konfiguracijama. I na kraju, ali ne i najmanje važno, tome doprinose birani režimi za klasičnu stereo upotrebu ili podešavanje sa dva blisko raspoređena satelita na T postolju iznad sabvufera – DAVE G4X je zvučno ubedljiv u svim konfiguracijama. Ovo poslednje unapred podešeno, na primer, omogućava grupisanje dva satelita bez smetnji kroz specijalnu M/S podelu i reprodukciju stereo signala za veći prostor i usmerenost.

 

POGLEDAJ PROIZVODE

 

 

LD Systems je takođe mislio na sve uobičajene primene kada je u pitanju pribor. Asortiman se proteže od prilagođenih torbi do kolica i gore pomenutog T-stalka. Stalak za montažu na stub i zidni nosač za satelite su takođe dostupni posebno za DAVE 10 G4X zvučni sistem.

POGLEDAJ SVE VESTI