CODA AUDIO HOPS5

2-sistemska kompaktna zvučna kutija velike snage sa koherentnim izvorom. Dupli 5'' koaksijalni sistem.

Brend: CODA AUDIO

Šifra: CA-HOPS5

Jedinica mere: Komad


Dostupnost: Proveriti dostupnost

Cena: Kontaktirajte nas za cenu

NAPOMENA: Prodajna cena je sa uračunatim PDV-om

Zvučna kutija CODA AUDIO HOPS5

2-sistemska kompaktna zvučna kutija velike snage sa koherentnim izvorom. Dupli 5" koaksijalni sistem.

HOPS5 (High Output Point Source) je super snažna 2-sistemska zvučna kutija sa neverovatnim odnosom snage i veličine i 100° x 100° pokrivanjem. Ako vam treba ozvučenje za prostore male i srednje veličine sa izvanrednim zvučnim karakteristikama i dosta snage, HOPS5 je zvučna kutija za vas. 

Ovi zvučnici mogu se koristiti za korporativne događaje ili egzibicije, DJ setove, pozorišta i bioskope, manje kafiće i klubove ili čak kao binski monitori ili razglas za prve redove. 

HOPS5 poseduje dupli 5" koaksijalni sistem, snagu od 300W i simetrično pokrivanje od 100°. U srcu ovog zvučnika nalaze se dva veoma pametna drajvera: jedan 5"/1.75" neodimijumski koaksijalni drajver, i dodatni drajver od 5" za niske frekvencije. 5-inčni drajver pokriva frekvencije od 60 do 1500 Hz sa ekstremnom efikasnošću i glatkim linearnim odzivom. Ono što je posebno pametno je dizajn sa tri aluminijumska prstena koji smanjuju intermodulacijsku distorziju, što minimizuje indukcijsku varijaciju dok istovremeno smanjuje termalnu kompresiju. Rezultat je smanjena distorzija i sveukupno bolji kvalitet zvuka, sa dubokim i preciznim basom. 

Visokotonac sadrži dijafragmu od 1.75" koja ima odličan odziv i proizvodi izuzetne prelaze na frekvencijama od 1 kHz do 20kHz. Zajedno, ova dva drajvera garantuju uniformno pokrivanje frekvencija i perfektno vremensko poklapanje izmedju komponenti. 

HOPS5 je dizajniran da radi sa namanjenim CODA Audio LINUS5-C ili LINUS10-C pojačalima kao integrisano rešenje za DSP kontrolu, pojačavanje, daljinsku mrežnu kontrolu i dijagnostiku. Ovo integrisano rešenje garantuje optimalne performanse, kao i zaštitu. 

Tip: 2-sistemski ultra kompaktni dizajn
Namena: Visoko kvalitetno kratko porkivanje ili binski monitor
Frekventni opseg: 80 Hz - 20 kHz (-6dB)
Snaga: 300 W
Pik snaga: 1200 W
Osetljivost: 94dB
Maksimalni zvučni pritisak SPL: 124 dB
Disperzija: 100°
Niski: 5″ vufer, 1.5″ špulna
Visoki: 5″/1,75" neodimijumski koaksijalni drajver, niski: 1.5″ špulna, visoki: 1,75″ špulna
Skretnica: 1.5kHz pasivna
Nominalna impedansa: 8 Ω (+1/-1)
Priključenje: 2x Neutrik™ NL4MP
Materijal izrade: Šperploča od brezinog drveta
Obloga: Crna farba sa teksturom
Dimenzije (ŠxVxD): 146 x 349 x 200 mm
Neto težina: 6,4 kg