Cameo ROOT® PAR BATTERY

5 X 4 W baterijski napajano RGBW LED PAR svetlo

Brend: Cameo

Šifra: CAM-CLROOTPARBAT

Jedinica mere: Komad


Dostupnost: Proveriti dostupnost

Cena: 28.494 din
(€ 237,45)

NAPOMENA: Prodajna cena je sa uračunatim PDV-om

Baterijski LED PAR Cameo ROOT® PAR BATTERY

5 X 4 W baterijski napajano RGBW LED PAR svetlo


Karakteristike:

- 5 x 4 W RGBW LED sa 1,000 lm
- Optimizovana sočiva za ujednačen intenzitet
- DMX i napojni konektori za povezivanje u lanac
- Patentirani EZchase® DMX delay za jednostavne chase efekte
- Snažna litijum jonska baterija za 5+ sati radi
- USB port za iDMX® stick za bežičnu DMX kontrolu uz W-DMX™
- Ugrađeni mikrofon za kontrolu zvukom
- Ravno, kompaktno ABS kućište sa gumenim nožicama
- Dupli nosač i šraf za podešavanje nagiba
- IR daljinski upravljač opciono dostupan


Bez obzira da li ste muzičar na festivalu, gostujući DJ u klubu ili rasvetni tehničar na industrijskom događaju, organizatori i publika očekuju da vide svestrane performanse vrhunskog kvaliteta koje pruža profesionalna paleta fleksibilnog osvetljenja. ROOT® PAR BATTERY znači da više ne morate brinuti o lokacijama koje nemaju odgovarajuće napajanje. Zahvaljujući integrisanoj bateriji, jake boje i profesionalna funkcionalnost RGBW LED PAR svetla mogu se koristiti bilo gde.

Čak i bez rada na baterije, uvek se možete pouzdati u zagarantovano čisto i sigurno napajanje pomoću PowerCON® kompatibilnih priključaka. Opciono dostupan iDMX® stick se može povezati na ugrađeni USB port i na taj način se urežaj može bežično upravljati putem W-DMX™ kako bi se izbeglo korišćenje kablova - funkcija koju biste obično očekivali samo od vrhunskih reflektora.

Ovaj Cameo reflektor uvodi jedinstvenu, patentiranu EZchase® DMX funkciju u situacijama kada možete da koristite samo nekoliko materijala ili dizajner svetla nije prisutan. Jednostavno sprovedite DMX signal iz prvog ROOT® PAR i provucite ga kroz druge uređaje. I to je to, imate kompletno osvetljenje pozornice kontrolisano uz minimalan napor programiranja, koje takođe može stvoriti fascinantne - bele i obojene - obrasce trčećeg svetla. Sada je vreme za kreativnost.

Zahvaljujući snažnom izlazu od 1.000 lm, ROOT® PAR BATTERY pruža dovoljno snage da zadovolji bendove, DJ-eve i rental kompanije. Pet RGBW LED-ova od 4 W identično je osvetljenju koje se koristi u drugim ROOT® PAR modelima. Što znači, lako možete kombinovati različite modele iz serije ROOT® PAR, bilo da su povezani na napajanje ili rade na baterije, žično ili preko W-DMX-a™. Pored upravljanja DMX-om u master / slave ili samostalnom režimu i bežičnog upravljanja, ROOT® PAR BATTERY se može automatski koristiti i sinhronizovati sa muzikom pomoću ugrađenog mikrofona. Opcioni IR daljinski upravljač je takođe dostupan. (CLPFLAT1REMOTE).

ROOT® PAR BATERIJA se isporučuje sa duplim nosačem i vijkom za podešavanje nagiba, tako da se reflektor može koristiti i bez nosača. Pored svog robusnog i kompaktnog kućišta i PowerCON® kompatibilnih ulaza i izlaza, pasivno konvekciono hlađenje bez ventilatora obezbeđuje maksimalnu pouzdanost na putu.

To rezultira širokim spektrom mogućih upotreba: kao fleksibilno atmosfersko svetlo na koncertima bendova, kao pouzdano osvetljenje za DJ-eve koji nastupaju na neobičnim lokacijama ili kao visokokvalitetno ambijentalno osvetljenje dnevnih boravaka na sledećem korporativnom događaju.

Tip proizvoda: LED PAR svetlo
Tip: Baterijski, sa punjivom baterijom
Spektar boja: RGBW
Broj LED-ova: 5
Tip LED-a: 4 W
LED PWM frekvencija: 650 Hz, 1530 Hz, 2150 Hz, 4000 Hz - podesivo
Disperzija: 19 °
DMX ulaz: 3-pinski
DMX izlaz: 3-pinski
DMX modovi: 3, 5, 6, 7, 10 kanala
DMX funkcije: Chaser selection , colour macro , Dimmer , Dimmer Fine , DMX Delay , RGBW , sound sensitivity , strobe
Kontrola: DMX, IR daljinski upravljač, W-DMX
Samostalni modovi: Auto programs , Colour presets , Loop , sound programs , Static , User Colours
Kontrole: Down , Enter , Mode , Up
Indikatori: OLED displej
Potrošnja: 50 W
Materijal: ABS plastika
Boja: Crna
Hlađenje: Pasivno
Iluminacija: 8,000 lx @ 1 m
Fluks: 1,000 lm
Dimenzije: 195 x 156 x 195 mm
Težina: 2 kg (2.5 kg sa nosačem)